«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις εκδόσεις 1.5 και 1.6 του Prestashop είναι οι επιθέσεις στη φόρμα επικοινωνίας με αποτέλεσμα το διαχειριστικό και η διεύθυνση email σας να γεμίζει με ανεπιθύμητα spam emails από Ρώσσικες διευθύνσεις email με κατάληξη .ru ,αρκετές φορές το ίδιο συμβαίνει και με Κινέζικες διευθύνσεις σε κατάληξη .ch .

Το πρόβλημα αυτό δυστυχώς δε διορθώνεται ακόμη και με την προσθήκη captcha - recaptcha ούτε με κάποιο αγορασμένο module - plugin .

Η ειδικότητα μας είναι και σε αυτό το κομμάτι.Μπορούμε να κόβουμε τα spam emails με τροποποίηση στον κώδικα του Prestashop προσθέτωντας έναν extra μηχανισμό ελέγχου στη φόρμα επικοινωνίας.

Η λύση που προσφέρουμε καλύπτει και τα πολυγλωσσικά Prestashop.Αυτό επιτυγχάνεται αφού μεταφράζουμε τον μηχανισμό σε όλες τις γλώσσες καθώς επίσης και τα μηνύματα λάθους ή επιτυχημένης αποστολής.

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.