«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Ένας ακόμη τομέας που διακρινόμαστε είναι η μαζική εισαγωγή προϊόντων σε Woocommerce (Wordpress).

  • Έχετε σε ηλεκτρονική μορφή κατάλογο από κάποιο προμηθευτή?
  • Δεν υπάρχει χρόνος για εισαγωγή χιλιάδων προϊόντων με manual τρόπο?
  • Δεν υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξει την εισαγωγή χιλιάδων προϊόντων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ένα ένα?

Εμείς παρέχουμε αυτή τη υπηρεσία.

Μας παρέχετε το xml ή csv του προμηθευτή σας και εμείς αφού το εξετάσουμε αν περιέχει σωστά όλες τις πληροφορίες (όπως url εικόνων,περιγραφή,κωδικούς κ.λ.π.),

προχωράμε στην επεξεργασία και τροποποίηση του και αφού ολοκληρωθεί η προετοιμασία του data entry ολοκληρώνεται η εισαγωγή των προϊόντων στο eshop σας.

Έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τις τιμές που θα εισαχθούν τα προϊόντα βάσει ποσοστού ή ποσού πάνω από την χονδρική τιμή.

Πολλοί προμηθευτές επίσης περιέχουν στον κατάλογο τους την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης έτοιμη για εισαγωγή.

Επίσης πολλοί προμηθευτές παρέχουν link url για το xml τους το οποίο ανανεώνει αυτόματα το απόθεμα της αποθήκης του (Διαθέσιμο - Εξαντλημένο κ.λ.π.) ,εμείς  με χρονοπρογραμματισμένες  διεργασίες cron jobs 

ενημερώνουμε αυτόματα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε τα εξαντλημένα προϊόντα να μην εμφανίζονται στο κατάστημα σας και να μη τα παραγγέλνουν οι επισκέπτες με αποτέλεσμα να ακυρώνετε παραγγελίες.

Ένα άλλο κέρδος είναι οτι αποφεύγετε άσκοπα κλίκς χρέωσης από επισκέπτες στο skroutz και στο bestprice για προϊόντα που δεν υπάρχουν και δε θα μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία. 

Δείτε επίσης την υπηρεσία μαζική εισαγωγή προϊόντων σε eshop Prestashop

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.